Bulgaristan Haber Ajansı (BHA) - 24 saat kesintisiz haber...

DPS Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Riza ve Korman İsmailov canlı yayında..

20 Nisan 2011 Çarşamba |


DPS Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Riza ve Korman İsmailov Tek Rumeli Televizyonunun canlı yayınına katılarak, partideki son gelişmeleri konuştu. Riza ve İsmailov'un kesiştiği noktalar hangileri dinleyin..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

TABİ Kİ KİMİN HAKLI KİMİN HAKLİ OLMADIGI KONUSUNDA GORUSUM VAR AMA BU BİR YANA BENİ SEVİNDİREN BASKA BİRSEY VAR BU SOHBETTE. O DA SU KI, ILK DEFA PARTIMIZIN YONETICILERI INSANLARIMIZIN ONUNDE ACIKCA KONUSUYOR, FIKIRLERINI SOYLUYYOR. GUZEL TARAFI BU ISTE. SEVINDIM VALLA.

Adsız dedi ki...

Bence ikiside haklı değil birazcık ama bir önceki yoruma katılıyorum. İşte bizim insanlarımızı bize konulurken görmek istiyoruz, siyah camlı lüks otomobillerin içinde görmeyelim sadece.

Adsız dedi ki...

Korman Ismailov siyaseti hazır buldu, ona HÖH siyaset konusunda her şeyi verdi, yatırım yaptı..Ama o hep daha fazlasını istedi ve hazıra istedi...Korman kardeş nankörsün, elinden tutan ve seni siyasetçi yapan Ahmet Doğana bukadar nankörce ithamlar yapamazsın ...

Adsız dedi ki...

HOH mu verdi kardes? HOH kimden aldı ki de verdi? HOH babasinin mali mi ki Kormana verecek? HOH Turk toplumunundur. Bu toplum da kimi secerse o dur.

Adsız dedi ki...

Korman İsmailov simdi bagımsız mı

Adsız dedi ki...

Ahmet Doğan Türk tarihin en-büyük haini birgün mütlaka yargılanacaktır 10 cilt dosyası olan hain türk düşmanı Çok çok bilmek isterseniz gidin okuyun dosyasını. Kıcında donu yoktu TÜRKlerin sırtında zengin oldular. Bir de insanımızın haline bakalım yoksulluk ,fakirlik, açlık. Beyler DÜRÜST OLUN DÜRÜST OLUN .Etrafında bir avuç yalakayı yetiştirdi zengin etti şimdi milletin üstüne ve onun evlatlarına saldırıyorlar Korman İsmailov sonuna kadar haklıdır beyler . Partinin içinden bu pislikler temizlenmesi gerekir.

Adsız dedi ki...

ASIMILASIYON MAGDURLARI;BIZCE IKI GENCIMIZ de DUZGUN,KISILIKLI,TECURBELI,CALISKAN VE TAHSILLI.IKISININ ARASINDA kiTEK FARK,KORMAN ISMAILOVUN ,RUSEN RIZA dan DAHA CESUR OLMASI dir.YIRMI UC YILDIR,DPS YONETIMINI ELE GECIREN ,katil jivkovun yetistirdigi turk ajanlarinin,desifre olduklari halde partiden ayrilmamali ve kalmak icin hala var gucleriyle direnmeleri.DPS ICINDE DEGISIM OLMIYACAGINI ANLAYAN DURUST MILLET VEKILLERIMIZIN BAZILARI AYIRI BIR PARTI KURMAYA KARAR VERDILER.BIZ BULGARISTAN TURKLERI OLARAK YENI KURULACAK OLAN PARTIYI CANI YUREKTEN YUZDE SEKSEN DESTEKLEME KARARI ALDIK.BIZ ASIMILASIYON MAGDURLARI,RUSEN RIZA KARDESIMIZI DE HALKIMIZIN YANINDA GORMEK ISTIYORUZ.DPS de YA DEGISIM OLACAK,YA DA DEGISIM OLMAZSA DPS ninSONU OLACAK.AYNI ZORLA ISIMLERIMIZI DEGISTIRDIKLERINDE ,BIZ MUCAHITLER(SIYASI MAHKUMLAR) DAHA O ZAMAN ,ON YILA VARMIYACAGINI,ISIMLERIMIZI GERI ALACAGIMIZI SOYLEDIGIMIZDE,yalakalar bunun mumkun olamayacagini,kendilerini bulgarlarin hazirladiklari bulgarlastirma programlarini uygulamaya baslayip halkimizi da kendilerine katilmalari icin zorlama taktiklerini uygulamislardir.NETICEDE BIZLER HAKLI CIKTIGIMIZDA,HALKIMIZIN YUZUNE BAKAMAZ OLMUSLARDI.H.O.H. te DEIGIM OLMAZSA EGER ,ON YILA KADAR H.O.H. ESER KALMIYACAK.RUSEN KARDES,BILIYORUZ,SENI IYI ANLIYORUZ,SENIN ICIN COK ZOR OLACAKAMA YINE de SENI KAYBETMEK YERINE HALKIMIZIN YANINDA ,YONETIMINDE GORMEK ISTIYORUZ.SEN TERTEMIZ,TECURBELI,CALISKAN,YONETME KABILIYETI YUKSEK BIR HALK EVLADISIN,AYNI KORMAN GIBI HASAN AZIZ GIBI,DAHA DAHA NICE DUZGUN GENCLERIMIZ VAR SIZLER GIBI.SIZLERE CAGRIMIZ ,SU;KORMANIN CESARETI SIZLERDE de VAR OLDUGUNA INANIYORUZ,O NEDENLE SENIN VERECEGIN IYI BIR KARAR,HEM GENCLERIMIZI CESARETLENDIRECEK,HEM de TURK HALKINA COK,COK YARARLI OLACAK.CESUR,KISILIKLI LIDERLER,MILLETININ TARIHINDE EBEDI YASARLAR.SAYGILARIMIZLA.BULGARISTAN TURKLERININ MUCGTAHITLERI

Yorum Gönder