Bulgaristan Haber Ajansı (BHA) - 24 saat kesintisiz haber...

Kasim Dal ve Ahmet Doğan taraftarları arasında az daha kavga çıkıyordu...

23 Nisan 2011 Cumartesi |

Kasim Dal’ı destekleyenlerle, Ahmet Doğan’ı destekleyenler az daha Razgrad’ın Kubrat İlçesinde birbirine giriyordu. Kubrat yakınlarında Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisinden ajanların çıkarılması konusunu görüşmek için bir villaya toplanan Dal’ı destekleyenlerin Ahmet Doğan taraftarlarınca sözlü tacize uğradıkları bildirildi.

Gece saat 1 sularında gerçekleşen taciz olayıyla ilgili polise şikayette bulunulduğu belirttildi.

Razgrad İl Emniyet Müdürlüğünden basına yapılana açıklamada, kendilerine bu yönde şikayet geldiği doğrulanırken, Dal’I destekleyen bir kişinin otomobiline zarar verildiği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bulgaristan Haber

7 yorum:

Adsız dedi ki...

YAPMAYIN BUNU ISTE. GECEN GUN RUSEN RIZAYLA KORMAN ISMAILOV NE GUZEL FIKIRLERINI SOYLEMISTI CANLI YAYINDA KAVGA ETMEDEN SES TONUNU YUKSELTMEDEN. AYNI FIKIRDE OLMAYABILIRIZ AMA KARDESIZ.

Adsız dedi ki...

20 seneden beri korku ve tehtitle yönetiyor dps kurumu,halkta sanıyor nekadar sadık herkez dps ye,hayır hayır tehtid ve korku,ama artık gerçekler çıktı ortaya tehtitler işe yaramayacak dps yönetimi eski komunist ajanlarınla doludur baş ajan ahmed demir doğanla beraber hepsi hapisaneyi boylaycaklar atlarımızı çeviririrken onlardı yardımcıları ve vızroditelen protses denileni türk denilen ajanlar kordine etiler o yuzden 20 senedir dava açılmıyor,açılsa suçlular dps yöneticilerinde çıkacak

Adsız dedi ki...

Ahmet Doğan gibi Bulgaristan siyaset sahnesinde 20 yıldır kalabilen yok. Bu neyi gösterir biliyor musunuz, BÜYÜK BİR SİYASETÇİ OLDUĞUNU.

Adsız dedi ki...

buyuk bir hain olduğunu gosteriyor

Adsız dedi ki...

Anası babası DS öyle yazmış öyle yazmış donoslarında hep Türklere karşı çalışmış hep türkleri ele vermiş .

Adsız dedi ki...

İnsanlar çaresizlikten oy veriyordu yok başka kime oy versinler adı türk içi hain ajan türk duşmanı.

rodop kartali dedi ki...

yukaridaki dedigi gibi DPS den baska bizim alternativimiz yok olmasinda zaten neden mi? cunku DPS bolunurse butun TURKLER (muslumanlar)bundan kaybeder çare DPS icinde reviziyon eger hainler varsa gitmeleri lazim BIRLIIK OLURSAK GUCLU OLURUZ YOKSA EZILIRIZ ESKILERDEKI GIBI

Yorum Gönder