Bulgaristan Haber Ajansı (BHA) - 24 saat kesintisiz haber...

BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ’TAN KASIM DAL’A ‘GEL KOÇUM..’

3 Mayıs 2011 Salı |

AK Parti Bursa milletvekili adayı Hakan Çavuşoğlu'nun seçim bürosu
açılışında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, DPS lideri Ahmed Doğan muhalifi Kasım Dal'ı çok sıcak karşıladı ve "Gel koçum"diyerek kucakladı.


Sempatizanları ve dava arkadaşlarının daveti üzerine Bursa’ya gelen Kasım Dal ,yüzbinlerce Balkan göçmeninin yaşadığı Bursa'da iki günlük bir nezaket ziyaretinde bulundu.Burada birçok görüşmeye katılan Dal, gittiği her yerde alkışlarla karşılandı.
AK Parti Bursa millevekili adayı Hakan Çavuşoğlu'nun seçim bürosu açılışına da davet edilen konuk milletvekili Dal, burada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından çok samimi bir şekilde karşılandı. Arınç, Dal’a ’gel,koçum’ diyerek sarıldı.. Basın mensupları bu karşılamayı çok anlamlı ve dikkat çekici buldu.
Bursa'dan ayrılmadan önce, Enver Hatipoğlu ve Şazi Çavuşoğlu, Dal’ın ziyareti nedeniyle öğle yemeği verdi. Yemekte, milletvekillleri, belediye başkanları, göçmen dernekleri başkanları ve göçmen camiasının saygın ve tanınmış isimleri bir araya geldi.


Mümin Topçu
Bursa

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Kasım Dal'ın Doğru yolda olduğunu bu haber ıspatlamıştır ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ:

Adsız dedi ki...

Ne alakası var anlamadım. Misafirperverlik başka bir şey fikirlerine katılmak başla bir şeydir.

Adsız dedi ki...

KASIM SADECE GEZİYOR BUGUNLERDE. BASKA DA BİSİ YAPTIGI YOK

Vesile Gavaz dedi ki...

Sevgili kardeşlerim,yeni bir döneme giriyoruz...Bugünlerde önce ağaçlar plakatlarla döşeniyor.Rodoplular düşünsün,çünkü orada yüzbinlerce ağaç var,bu plakatlara ne matbağa yetişir,ne de bunları yapıştırmaya insan gücü.Ya da her seçmene birer plakat mı armağan etsek yoksa?

Adsız dedi ki...

КОГАТО КАСИМ ДАЛ НА МЛАДИ ГОДИНИ ЛЕЖА ПО ЗАТВОРИТЕ В СОФИЯ, ВАРНА, БОБОВ ДОЛ И СТАРА ЗАГОРА ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА ДПС КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ДОНОСНИЦИТЕ ОТ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ХРИСТО БИСЕРОВ,ЙОРДАН ЦОНЕВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ, ЮНАЛ ЛЮТВИ,ГЮНАЙ СЕФЕР,РАМАДАН АТАЛАЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИЦИ ? ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.СТАНАХА АГЕНТИ И ИНФОРМАТОРИ НА ДС И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ДОНОСИ ПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ И ДЕЦА.ТОГАВА БЯХА ЛОЯЛНИ НА НА БКП,А СЕГА СА ЛОЯЛНИ НА ДОГАН.КОЙ ЛИ ЗНАЕ УТРЕ НА КОЙ ЛИ ЩЕ СА ЛОЯЛНИ ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ? СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НИ.ЛИЦЕМЕРИ И ПОДЛЕЦИ СТЕ ВИЕ ДОНОСНИЦИТЕ УСЕТИХМЕ ВИ ВЕЧЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

S.Zekeriya dedi ki...

Yeni bir donem basladigi kesin.Imanli,zeki,cesur,ozguveni tam,evrensel degerleri benimsemis delikanlilarin donemi.Bulgaristan adinada en iyi secim Kasim Dal"dir,cunku bu cerceveye birebir uyuyor.Turkiyede nasil hainlik,dalavere,kompleksli bati(moson)usakligi vs bitmisise,Bulgaristanda"da bitecek.Bu zor bir yol ama sonu aydinliktir.Cok iftiralarla,komplolarla,yalanlarla vs karsilasir sayin Dal,fakat en buyuk problem taskilatini kimlerden sececek.En fazla dikkat etmesi nokta bu,benim acizane dusunceme gore

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR biz ceza evlerinde amed kerkenez ve onun ajan kan emici yarasalari icin yatmadik,o serefsiz pic kurulari daha zengin ,daha cok BULGARISTAN TURKLERINIsatsinlar,soysunlar diye iskenceden olmedik,TURK HALKI inim,inim,inlerken ,o ajanlar cetesi yatlarda,saraylarda sevki sefa icinde egilensinler diye surgunlere surulmedik.EY BIZIM PIRIL,PIRIL TURK GENCLERIM GELIN HEP BERABER,BULGARISTAN TURKLERINIo serefsizlerden o gozu donmus sapik jivkov ajanlarindan HALKIMIZI KURTARALIM,BULGARISTAN TURKLERI ICIN IYI YARINLARI ICIN YANI DONEM,BASLATALIM,YENIBIR SAYIFA ACALIMjivkovun ajan cakallarini secim sandigina gomelim.EY BULGARISTAN TURK GENCLIGI GELIN HEP BEREBER IKINCI SEFERBERLIGI(ISIMLERIMIZI DEGISTIRME DONEMINDE YAPTIGIMIZ GIBI)BASLATALIM HALKIMIZI AJAN DPS YONETIMININ BOYUNDURLUGUNDAN KURTARALIM .BULGARISTAN TURKLERININ KADERI ,GUZEL YARINLARI CESUR CALISKAN VE TAHSILLI GENCLERIMIZIN ELLERINDE.SAYGILARIMIZLA,DIRENISCILER.,

Yorum Gönder