Bulgaristan Haber Ajansı (BHA) - 24 saat kesintisiz haber...

TRT, Kırcaali'de yıldız seçecek

3 Mayıs 2011 Salı |

TRT-1 tarafından yeni yıldızlar yaratmak amacıyla Türkiye’nin 25 ilinde planlanan Türk sanat müziği, Türk pop müziği, Türk halk müziği ya da arabesk şarkı performansı ile taklit ve komedi yeteneklerinin sergileneceği “Yıldızım Sensin” yarışmasının Kırcaali seçmeleri 18 Mayıs günü yapılacak.

            TRT adına organizasyonu gerçekleştirecek Sinerji Film'den yapılan açıklamada, yarışmayla yurtiçi ve yurtdışında 25 şehirde yapılacak seçmelerle birlikte yeni yetenekler keşfedileceği belirtilerek şöyle denildi:

            “TRT–1 ekranlarında yepyeni bir program yayınlanmaya başlıyor: Yıldızım Sensin. Şarkı söylemekte ve oyunculukta yeteneği olan herkese yıldız olma fırsatı veriyor. Yapımcılığını, ATV’de yayınlanan Erol Evgin ve Pınar Altuğ’un sunduğu Bir Şarkısın Sen programını yaratan Sinerji Prodüksiyon üstleniyor. Şarkı söylemeye ve oyunculuğa yetenekli olduğuna inanan herkesin yarışmacı olarak katılabileceği programın sonunda halkın belirleyeceği bir kişi Türkiye’nin yeni yıldızı olacak.

            Yıldız adayları; Türk sanat müziği, Türk pop müziği, Türk halk müziği ya da arabesk şarkıları seslendirerek performanslarını gösterecekler. 13 bölüm yayınlanacak programda ayrıca taklit ve komedi yeteneklerini de sergileyebilecekler. Yarışmacılara, Metin Özülkü’nün yönettiği 40 kişilik muhteşem orkestra eşlik edecek. Sürpriz sanatçılar konuk olarak katılacak. Her bölümde halktan puan alacak yarışmacılardan finalde en yüksek puana sahip olan birinci olacak. Böylece Türkiye yeni yıldızına kavuşmuş olacak.

 

Bulgaristan Haber

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Mehmet Hatip Bu Yarismaya Katildim Insallah Ayrimcilik yapmadan kazanani bellirlersiniz Herleze bol Shans

Adsız dedi ki...

Herkeze Bol $ans Ozzelikle Sana Mehmet... Ilizyonlarni Hayranlikla izliyorum

Adsız dedi ki...

bol $ans Diliyorum..:) Mehmet..

Yorum Gönder