Bulgaristan Haber Ajansı (BHA) - 24 saat kesintisiz haber...

DPS, cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi konusunda iktidarı destekleyecek

5 Mayıs 2011 Perşembe |

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken yapılacağı tarih konusunda siyasi partiler görüşmelere devam ediyor. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (DPS), iktidardaki GERB’ın teklifini kabul edebileceklerini açıkladı. DPS milletvekili Lütvi Mestan, GERB’ın teklif ettiği 23 Ekim tarihini büyük ihtimalle destekleyeceklerini belirtti. Tarihlerin seçim kazanmadığını kaydeden Mestan, seçim tarihi belirlenirken siyasi partilerin değil, seçmenin çıkarları gözönünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Mestan ayrıca, cumhurbaşkanının yerel seçimlerin yapılacağı tarihi belirlediğini, parlamentonun ise cumhurbaşkanlığı seçim tarihini tespit ettiğini hatırlattı.

 

Bulgaristan Haber

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kim kimi destekliyor anlamadım ama ahmet dogan şu atakanın TÜRKİYEMİZİN üzerinden prim kazanamayacagnını bi anlatsın ve şu abuk subuk yayınlara o kadar da sessiz kalmasın TÜRKİYEYE hakaret etmekle bi takım haritalar TÜRKİYENİN bi bölümünü bilmem ne göstererek nefretlerini ve art niyetlerini göstermekten başka bir halt edemezler

Adsız dedi ki...

dps,ataka partisini her secimler oncesi ,bulgaristan turklerine ,ve turkiye devletine kasitli olarak(buyuk miktarda paralar odeyerek) cirkin iftiralarve hayasizca saldirilar yaptiriyor.nedeni cok acik ve net;BULGARISTAN TURKLERINE,secimlerin arifesinde h.o.h. yonetiminin jivkovun ajanlari olduklarini unuturmak,hemde ataka partisini kullanarak bulgaristan turklerinin oylarini alarak,kendi yonetiminin omurlerin arttirmak ve halki soymaya devam etmek,var olan miliyonlarca (evro ve dolarlara)dokunmaslik saglamak tir gayeleri.

Yorum Gönder